کنکور کارشناسی ارشد مهندسی عمران

کنکور کارشناسی ارشد مهندسی عمران

کنکور کارشناسی ارشد مهندسی عمران

فیلممقالات تحلیلیاخبارپادکستانتشاراتبلاگورکشاپ های تخصصیدورهمحصولکاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: کاتالوگ: پرسش و پاسخمشاوران این تخصصکاربران

رشته مهندسی عمران در مقطع كارشناسی ارشد در دانشگاه‌های سراسری دارای ۱۱ گرایش‌ باعناوین؛ سازه، مهندسی زلزله، مكانیک خاک و پی، راه و ترابری، مهندسی آب، سازه‌های هیدرولیكی، سازه‌های دریایی، برنامه‌ریزی حمل و نقل، مهندسی مدیریت و ساخت، مهندسی محیط زیست و مهندسی آب و فاضلاب است.

کنکور ورودی دوره کارشناسی ارشد هرساله در تاریخی که از طرف سازمان سنجش تعیین می‌شود، برگزار خواهد شد.

 دفترچه سوالات کنکور سراسری کارشناسی ارشد رشته عمران  شامل  ۱۳۵ سوال است که مدت زمان پاسخگویی به آن ۲۵۰ دقيقه در نظر گرفته شده است.

این دفترچه شامل دروس: ( تاریخ به روز رسانی مرداد ۱۳۹۶)

  • زبان عمومی و تخصصی (انگلیسی)، تعداد سؤالات این درس در آزمون ۳۰ سؤال است، که معمولا تعداد ۱۵ سؤال از سؤالات این درس زبان عمومی و ۱۵ سؤال از آن‌ها نیز مربوط به اصطلاحات و متون تخصصی مهندسی عمران می‌باشد.
  • ریاضیات، تعداد سؤالات این درس در آزمون كارشناسی ارشد مهندسی عمران ۱۵ سؤال است.
  • مکانیک جامدات (مقاومت مصالح ۱، تحلیل سازه‌ها ۱) با ۲۰ سوال، به طور معمول و بر اساس کنکورهای سال‌های گذشته، سهم هر یک از درس‌های مقاومت مصالح و تحلیل سازه، ۱۰ سوال بوده است.
  • مکانیک خاک و پی سازی با ۲۰ سؤال، به طور میانگین تعداد تست‌های درس مکانیک خاک در کنکور سال‌های گذشته، حدوداً ۱۰ سوال بوده است؛ همچنین سهم درس پی‌سازی كه از آزمون ۱۳۸۸ مجدداً به عنوان مواد آزمون كارشناسی ارشد برای دانشجویان رشته عمران در نظر گرفته شده است نیز به طور میانگین ۱۰ سوال بوده است.
  • مکانیک سیالات و هیدرولیک با ۲۰ سؤال، تعداد سؤالات درس مکانیک سیالات در آزمون ۱۲ سؤال است. البته تا قبل از آزمون سراسری ۱۳۸۹ كه درس هیدرولیک جزو مواد امتحانی آزمون ارشد نبود، تعداد سؤالات آن ۲۰ عدد بود. همچنین، تعداد سؤالات درس هیدرولیک (كه از سال ۱۳۸۸ در آزمون رشته عمران گنجانده شده است) ۸ سؤال است.
  • طراحی (سازه های فولادی ۱ و ۲، سازه‌های بتنی ۱ و ۲، راهسازی و روسازی راه) با ۳۰ سوال،  دروس سازه‌های فولادی (۱ و ۲)، سازه‌های بتنی (۱ و ۲)  كه در واقع خود به دو درس فولاد و بتن تفكیک شده است و مطالب آن همان‌طور كه از نام آن پیداست به طراحی سازه‌های فولادی و سازه بتنی مربوط است، معمولاً دو یا سه سؤال آن اطلاعات حفظی و مفهومی داوطلبان را می‌سنجد. در حدود ۵ یا ۶ سؤال آن با نمایش شكل سازه‌های مختلف، پارامتر و یا پارامترهایی را سؤال می‌كند (سؤالات محاسباتی) و در حدود ۷ یا ۹ سؤال آن مربوط به نمودارها، فرمول‌های استاندارد مطرح در طراحی سازه‌ها، نمایش سازه‌های مختلف و بررسی پارامترهای مختلف آن‌ها (مقاومت سازه، نیرو، نقاط بحرانی جوش، مشخصات بتن، ضریب انبساط حرارتی بتن و فولاد، نسبت آرماتورهای متوازن و ...) می‌پردازد. 

منابع مهم این دروس در دانشگاه‌ها، كتاب طراحی سازه‌های فولادی تألیف شاپور طاحونی، طراحی سازه‌های فولادی تألیف دكتر ایرانی، طراحی ساختمان‌های بتن مسلح تألیف شاپور طاحونی، سازه‌های بتنی تألیف دكتر كی‌نیا، سازه‌های بتنی تألیف دكتر مستوفی نژاد هستند.

درمورد درس درس راهسازی و روسازی، شاید بتوان گفت مطالب درس راه‌سازی كمی مشكل‌تر از مطالب درس روسازی است به هر حال این طور كه از طرح سؤالات آن در سال قبل پیداست طراحان درجه اهمیت آن‌ها را یكی می‌دانند، مطالب راهسازی بیشتر در رابطه با محاسبه و مقایسه طول قوس‌ها و هرآنچه در مورد قوس‌های افقی و قائم است، می‌باشد و درس روسازی همان‌طور كه از نامش پیداست به مطالب روسازی راه می‌پردازد، مطالبی نظیر كرنش سطح جاده، ضخامت خاک و آسفالت جاده، بررسی نوع، جنس و ضرایب مهندسی خاک و آسفالت، درصد نوع و تركیبات قیر مصرفی در جاده‌ها از جمله مطالب مربوط به روسازی است.

 منابع مهم  درس راهسازی و روسازی، كتاب‌های راه‌سازی تألیف منوچهر احتشامی، راه‌سازی تألیف دكتر امیرمحمد طباطبایی، راه‌سازی تألیف دكتر بهبهانی، روسازی تألیف دكتر بهبهانی و محمد طباطبائی هستند.

  +

فیلم

اخبار

انتشارات

ورکشاپ های تخصصی

دوره

محصول

پرسش و پاسخ

عکس کاربر
1 پاسخ
خرید پک
سلام،برای آزمون ارشد ۱۴۰۰ میخوام بخونم،کتاب وفیلم اموزشی دروس رو میخواستم باید چطوری اقدام کنم؟
عکس کاربر
1 پاسخ
انتخاب رشته ارشد عمران
سلام وقت شما بخیر ارشد مهندسی حمل و نقل ریلی بهتره یا ارشد مهندسی عمران گرایش برنامه ریزی حمل و نقل ؟ هم از لحاظ بازارکار هم از لحاظ اپلای/ لطفاً نظرات خودتونو اعلام کنید ممنون

مشاوران این تخصص

کاربران

#: 1
عکس‌های kelid_omran
موسسه آموزشی کلید عمران
نقش‌ها: Vip, همکاران
عضو به مدت: 4 سال 7 ماه
اشتراک در RSS - کنکور کارشناسی ارشد مهندسی عمران
بالای صفحه