بهترین دانشگاه های مهندسی عمران در جهان کدام هستند؟

بهترین دانشگاه های مهندسی عمران در جهان کدام هستند؟

با تمرکز بر طراحی و ساخت انواع سازه ها ( اعم از ساختمان ها، جاده ها، سدها، کانال ها، پل ها و بی نهایت سازه های مفید دیگر) درسرتاسر دنیای مدرن امروز، مهندسی عمران و سازه حرفه ای بسیار ارزشمند است.
با تشکر از روند توسعه فن آوری و اختراعات در این بخش، جامعه امروز بیش از هر روز شاهد نیاز روز افزون به کارشناسان در این زمینه هاست. کسانی که در دانشگاه های پیشرو و مطرح در رشته مهندسی عمران تحصیل می کنند از ابتدا در جایگاه خوبی برای وارد شدن به بازار کار با مدارج بالا قرار دارند و هم چنین موقعیت شغلی خوبی در انتظار آن هاست.
اما بهترین دانشگاه های مهندسی عمران در جهان کدام هستند؟ اینجا است که رتبه بندی دانشگاه های جهان، QS 2015 ، با ارائه رتبه بندی 200 دانشگاه از بهترین دانشگاه های مهندسی عمران در جهان، به کمک ما می آید. این رتبه بندی بر اساس تشکیلات سازمانی و شهرت آکادمیک، و همچنین استناد به سوابق تحقیقاتی تالیف شده است.

مطالب مرتبط:

پکیج فیلم آموزش نحوه مقاله نویسی ISI همراه با آخرین نسخه نرم افزار ENDNote

در اینجا مروری بر دپارتمان های پیشرو در مهندسی عمران در مناطق مختلف ارائه شده است.
10 دانشگاه برتر مهندسی عمران در جهان
بر اساس رتبه بندی موضوعی QS دانشگاه های دنیا در سال 2015
ردیف نام موسسه مکان
1 موسسه تکنولوژی ماساچوست (MIT) ایالات متحده امریکا
2 دانشگاه صنعتی دلفت هلند
3 دانشگاه ملی سنگاپور (NUS) سنگاپور
4 امپریال کالج لندن (کالج سلطنتی لندن) انگلستان
5 دانشگاه کمبریج انگلستان
6 دانشگاه کالیفرنیا، برکلی (UCB) ایالات متحده امریکا
7 دانشگاه Tsinghua چین
8 دانشگاه استنفورد ایالات متحده امریکا
9 دانشگاه هنگ کنگ (HKU) هنگ کنگ
10 دانشگاه توکیو ژاپن

دانشگاه های برتر در ایالات متحده و کانادا
سیستم رتبه بندی مجموعا 49 دانشگاه در ایالات متحده و کانادا ( 12 دانشگاه در کانادا و 37 دانشگاه در ایالت متحده ) را مشخص کرده است. هم چنین 3 دانشگاه ار دانشگاه های انتخابی آمریکا در 10 دانشگاه برتر دنیا جای دارند. 18 دانشگاه دیگر مانند دانشگاه تگزاس در آستین (79 مین دانشگاه در رتبه بندی QS )، دانشگاه ایلینویز در Urbana-Champaign (63 مین دانشگاه در رتبه بندی جهانی)، موسسه فن آوری جورجیا (107 مین دانشگاه در رتبه بندی جهانی)، دانشگاه پوردو (102 مین دانشگاه در رتبه بندی جهانی) و دانشگاه ای اند ام تگزاس (A & M، 165 مین دانشگاه در رتبه بندی جهانی) در بین 100 دانشگاه برتر دنیا و دانشگاه هایی از قبیل دانشگاه میشیگان (23 مین دانشگاه در رتبه بندی جهانی)، دانشگاه کالیفرنیا در لوس آنجلس ( UCLA ، 37 مین دانشگاه در رتبه بندی جهانی) دانشگاه کالیفرنیا در سن دیگو (UCSD، 59 مین دانشگاه در رتبه بندی جهانی) در بین 50 دانشگاه برتر دنیا قرار دارند.
همانطور در کانادا، 5 دانشگاه شامل دانشگاه بریتیش کلمبیا (رتبه 43 در رتبه بندی جهانی)، دانشگاه تورنتو ( رتبه 20 در رتبه بندی جهانی)، دانشگاه مک گیل (رتبه 21 در رتبه بندی جهانی)، دانشگاه آلبرتا (رتبه 84 در رتبه بندی جهانی) و دانشگاه واترلو (رتبه 169 در رتبه بندی جهانی) در 100 دانشگاه برتر دنیا قرار دارند.
دانشگاه های برتر مهندسی عمران در اروپا
خواستگاه بیشترین مدارس برتر مهندسی عمران در اروپا، با 25 دانشگاه در فهرست برترین ها، کشور انگلستان است. هم چنین 10 دانشگاه در کالج سلطنتی لندن و کمبریج در 100 دانشگاه جهان رتبه بندی شده اند. تعدادی از این دانشگاه ها عبارتند از : دانشگاه آکسفورد ( رتبه ششم جهانی)، دانشگاه منچستر ( رتبه 30 جهانی)، دانشگاه شلفید ( رتبه 69 جهانی)، کالج لندن ( UCL، رتبه 5 جهانی)، دانشگاه بریستول (رتبه 29 جهانی)، دانشگاه ادینبرگ (رتبه 17 جهانی) و دانشگاه لیدز ( رتبه 97 جهانی).
دانشگاه های مطرح بیشتری نیز در اروپا وجود دارند، اعم از وجود سه دانشگاه در هرکدام از کشور های بلژیک، یونان، پرتغال، اسپانیا و سوئد. از بین کشور های نام برده شده تنها دانشگاه های فنی ملی آتن در یونان ( رتبه 450-441 در رتبه بندی جهانی)، دانشگاهPolitècnica de Catalunya در اسپانیا ( رتبه 337 در رتبه بندی جهانی) و دانشگاه KTH، موسسه سلطنتی تکنولوژی در سوئد (رتبه 110 در رتبه بندی جهانی) در بین 50 دانشگاه اول دنیا هستند. همچنین دانشگاه بلژیکی کی یو لوون ( KU Leuven، رتبه 82 در رتبه بندی جهانی)، دانشگاه پرتغالی پورتو ( رتبه 293 در رتبه بندی جهانی)، دانشگاه تسالونیکی ارسطو در یونان (Aristotle University of Thessaloniki ، رتبه 470-461 در رتبه بندی جهانی)، دانشگاه پلی تکنیک مادرید در اسپانیا (رتبه 385 در رتبه بندی جهانی) و دانشگاه فنی چالمرز (رتبه 175 در رتبه بندی جهانی) و دانشگاه لوند (رتبه 60 در رتبه بندی جهانی) در سوئد، در بین 100 دانشگاه برتر قرار دارند.
کشور های جمهوری چک، ایرلند، هلند و سوئیس هر کدام دارای 2 دانشگاه در بین دانشگاه های برتر دنیا هستند. در حالی که دانشگاه دلفت هلند مقام دوم را داراست، دانشگاه ETH زوریخ سوئیس (رتبه 12 در رتبه بندی جهانی) در مقام دوازدهم و دانشگاه پلی تکنیک اکول لوزان ( EPFL، رتبه 17 در رتبه بندی جهانی) در مقام بیست و یکم قرار می گیرند. کالج ترینیتی دوبلین (UCD، رتبه 71 در رتبه بندی جهانی) و دانشگاه دوبلین (UCD، رتبه 139 جهانی) هر دو در شمار 200 دانشگاه برتر قرار می گیرند در حالی که دانشگاه فنی چک در پراگ ( رتبه 420-411 در رتبه بندی جهانی) در بین 100 دانشگاه برتر جای دارد.
کشور های اروپایی اتریش، دانمارک، فنلاند، فرانسه، لیتوانی و نروژ، هر کدام دارای یک نماینده در این رتبه بندی جهانی هستند. دانشگاه فنی دانمارک ( رتبه 123 در رتبه بندی جهانی) رتبه 49 را در دنیا یدک می کشد و دانشگاه علم و فناوری نروژ (رتبه 246 در رتبه بندی جهانی) نیز در بین 100 دانشگاه برتر قرار دارد. دانشگاه های برتر دیگر به شرح زیرند؛ دانشگاه فناوری وین در اتریش (رتبه 246 در رتبه بندی جهانی)، دانشگاه آلتو فنلاند (رتبه 187 در رتبه بندی جهانی)، موسسه ملی علوم و فنون لیون در فرانسه ( INSA، رتبه 410-401 در رتبه بندی جهانی) و دانشگاه فنی ویلنیوس در لیتوانی ( رتبه 701+ در رتبه بندی جهانی).

دانشگاه های برتر مهندسی عمران در آسیا
علاوه بر دانشگاه "Tsinghua" در بین 10 دانشگاه برتر، چین با داشتن 12 دانشگاه مهندسی عمران برتر دیگر، از هر کشور دیگر در آسیا دانشگاه های بیشتری در این رقابت داراست. در بین این دانشگاه های چینی، دانشگاه جیائو تونگ شانگهای ( رتبه 104 در رتبه بندی جهانی) و دانشگاه تانگجی ( رتبه 393 در رتبه بندی جهانی) در بین 50 دانشگاه برتر جای دارند در حالی که دانشگاه تکنولوژی هاربین ( رتبه 490-481 در رتبه بندی جهانی)، دانشگاه پکن ( رتبه 57 در رتبه بندی جهانی) و دانشگاه ژجیانگ ( رتبه 144 در رتبه بندی جهانی ) در لیست 100 دانشگاه برتر قرار می گیرند.
9 دانشگاه برتر در زمینه مهندسی عمران در ژاپن واقع شده اند. در کنار دانشگاه معتبر توکیو با رتبه دهم، دانشگاه کیوتو ( رتبه 36 در رتبه بندی جهانی) و موسسه تکنولوژی توکیو ( رتبه 68 در رتبه بندی جهانی) نیز در شمار 50 دانشگاه برتر مهندسی عمران جهان قرار دارند در حالی که دانشگاه توهوکو ( رتبه 71 در رتبه بندی جهانی) در لیست 100 دانشگاه برتر جای می گیرد.
در بین هفت نماینده هندوستان، 4 موسسه فناوری هندی در شمار 100 دانشگاه برتر جهان قرار دارند: دانشگاه IIT بمبئی (IITB، رتبه 222 در رتبه بندی جهانی)، دانشگاه IIT دهلی نو (IITD، رتبه 235 در رتبه بندی جهانی)، دانشگاه IIT خاراگپور (IITKGP، رتبه 234 در رتبه بندی جهانی) و دانشگاه IIT مدرس (IITM، رتبه 322 در رتبه بندی جهانی).
در حالی که هر 6 دانشگاه ورودی کره جنوبی در شمار 100 برتر قرار دارند، دو ورودی در بین 50 دانشگاه اول قرار دارند: موسسه پیشرفته علوم و فنون کره – KAIST (رتبه 51 در رتبه بندی جهانی) و دانشگاه ملی سئول (SNU، رتبه 31 در رتبه بندی جهانی).
می توان 5 دانشگاه مطرح دیگر در زمره مهندسی عمران و سازه در مالزی یافت؛ دانشگاه مالایا (UM، رتبه 151 در رتبه بندی جهانی)، دانشگاه علوم مالزی (USM، رتبه 309 در رتبه بندی جهانی) و دانشگاه تکنولوژی مالزی (UTM، رتبه 294 در رتبه بندی جهانی).
هر 4 دانشگاه پیشگام جهانی هنگ کنگ در زمینه مهندسی عمران در زمره 50 دانشگاه برتر جهانی قرار دارند. به دنبال دانشگاه HKU در مقام نهم، دانشگاه پلی تکنیک هنگ کنگ ( با رتبه 162 در رتبه بندی جهانی) در رتبه یازدهم، دانشگاه علوم و فنون هنگ کنگ (HKUST، رتبه 40 در رتبه بندی جهانی) در رتبه هفدهم و دانشگاه شهر هنگ کنگ ( رتبه 108 در رتبه بندی جهانی) در رتبه 35 قرار می گیرند.
تایوان نیز 4 ورودی در این رقابت داراست که شامل؛ دانشگاه ملی تایوان با رتبه 28 (NTU، رتبه 76 در رتبه بندی جهانی) و دانشگاه ملی چنگ کونگ با رتبه 100-51 ( رتبه 232 در رتبه بندی جهانی).
و در نهایت، هر دو کشور سنگاپور و تایلند هر کدام با دو دانشگاه در این مقایسه وارد شده اند. در حالی که هر دو ورودی تایلند، موسسه آسیایی تکنولوژی، تایلند ( در رتبه بندی جهانی رتبه ندارد) و دانشگاه Chulalongkorn ( رتبه 243 در رتبه بندی جهانی) در ردیف 200- 151 قرار دارند ؛ دانشگاه های سنگاپور، دانشگاه NUS با مقام 3 در جهان و دانشگاه صنعتی نانیانگ (NTU، رتبه 39 در رتبه بندی جهانی) با مقام 18، هر دو در ردیف دانشگاه هایی با رتبه زیر 50 قرار می گیرند.
دانشگاه های برتر مهندسی عمران در آمریکا لاتین
8 دانشگاه برجسته در رتبه بندی مهندسی عمران، در آمریکای لاتین در بین 4 کشور تقسیم شده اند. کشور برزیل دارای نیمی از این دانشگاه ها است؛ دانشگاه سائوپائولو (USP، رتبه 132 در رتبه بندی جهانی) در مقام 47 و دانشگاه فدرال ریو دو ژانیرو ( رتبه 271 در رتبه بندی جهانی) در مقام 150-101. شیلی دارای دو نماینده است : دانشگاه اسقفی کاتولیک شیلی (رتبه 167 در رتبه بندی جهانی) در ردیف 100-51 و دانشگاه شیلی (رتبه 220 در رتبه بندی جهانی) در ردیف 200-151. و در نهایت کلمبیا و مکزیک هر کدام با یک ورودی به این رقابت وارد شده اند؛ دانشگاه لوس آندس در کلمبیا ( رتبه 262 در رتبه بندی جهانی) در ردیف 200-151 و دانشگاه دانشگاه ملی آتونوما مکزیک (UNAM، رتبه 175 در رتبه بندی جهانی) در ردیف 100-51.
دانشگاه های برتر مهندسی عمران در نیوزیلند و استرالیا
در بین 15 دانشگاه مطرح مهندسی عمران در استرالیا و نیوزیلند، 13 دانشگاه به استرالیا و 2 دانشگاه به کیوی تعلق دارند. برای استرالیا این دانشگاه ها شامل دانشگاه نیو ساوت ولز (رتبه 48 در رتبه بندی جهان)، دانشگاه سیدنی (رتبه 37 در رتبه بندی جهان)، دانشگاه موناش و دانشگاه ملبورن (رتبه 33 در رتبه بندی جهان) در ردیف 50 دانشگاه اول و هم چنین دانشگاه فناوری کوئینزلند (QUT، رتبه 285 در رتبه بندی جهان)، دانشگاهRMIT ( رتبه 304 در رتبه بندی جهان)، دانشگاه ادلاید (رتبه 100 در رتبه بندی جهان)، دانشگاه کوئینزلند (UQ، رتبه 43 در رتبه بندی جهان)، دانشگاه غرب استرالیا (رتبه 89 در رتبه بندی جهان) و دانشگاه نیوکاسل (رتبه 257 در رتبه بندی جهان) همه در ردیف 100-51 رتبه بندی می شوند.
دو پیشنهاد نیوزیلند در رتبه بندی مهندسی عمران دانشگاه اوکلند (رتبه 92 در رتبه بندی جهان) و دانشگاه کانتربری (رتبه 242 در رتبه بندی جهان) هر دو در ردیف 50 دانشگاه اول هستند.
دانشگاه های برتر مهندسی عمران در خاور میانه
هر دو کشور ترکیه و عربستان صعودی هر دو مدعی دو دانشگاه پیشرو در زمینه مهندسی عمران درون مرزهای خود هستند. دانشگاه فنی خاور میانه در ترکیه در ردیف برترین های 100-51 قرار می گیرد، دومین مورد کشود ترکیه دانشگاه فنی استامبول (رتبه 550-501 در رتبه بندی جهانی ) در ردیف 150-101 رتبه بندی می شود. این در حالی است که دانشگاه نفت و مواد معدنی پادشاه فهد در عربستان صعودی (KFUPM، رتبه 225 در رتبه بندی جهانی) در رتبه 150-101 دانشگاه برتر قرار می گیرد و دانشگاه ملک سعود (KSU، رتبه 249 در رتبه بندی جهانی) در شمار 200-151 دانشگاه برتر قرار می گیرد.
کشور های ایران و اسرائیل هر کدام یک دانشگاه در این رقابت مهندسی عمران معرفی کرده اند؛ تخنیون - موسسه تکنولوژی اسرائیل (رتبه 190 در رتبه بندی جهانی) که در ردیف 150-101 دانشگاه برتر و دانشگاه تهران ( رتبه 700-651 در رتبه بندی جهانی) که در ردیف 200-151 دانشگاه برتر قرار می گیرند.
با حرکت از جنوب غرب، به سمت آفریقا، مصر با دانشگاه قاهره (رتبه 600-551 در رتبه بندی جهان) در ردیف 200-151 دانشگاه برتر عمران و سازه در این رقابت شرکت می کند. تنها کشور افریقایی دیگر، کشور آفریقا جنوبی با دانشگاه کیپ تاون ( رتبه 141 در رتبه بندی جهان) در ردیف 200-151 دانشگاه برتر است.

ترجمه شده توسط تیم خبری 808 

منبع:+

 

مطالب مرتبط:

درباره نویسنده
عکس‌های مریم مقربی پور

مریم مقربی پور

معاون دفتر فنی - مترجم
سوالات مرتبط
عکس کاربر
79پاسخ
مهندسی بیکارم، چه کنم؟
سلام وقت بخیر خدمت مهندسین و اساتید گرامی بنده 30 سالم هستش ، فارغ التحصیل عمران اجرایی از دانشکده ثامن الحجج مشهد . متاسفانه بنا به شرایط و کم کاری که داشتم تابحال نتونستم بصورت حرفه ای وارد بازار کار بشم، یک مدت هم از کار فاصله گرفتم و کار دیگه ای انجام میدادم. متاسفانه سابقه ی کاری زیادی هم ندارم ، مجموعا یکسال سابقه ی کار دارم که حدود 4 ماهش مربوط به یک شرکت بتن بوده که نمونه میگرفتم فقط و 8 ماهم سرپرست کارگاه و اجرا بودم که اونم مربوط به شرکت بتن و کارهای ترمیمی بوده . بعد از اون دیگه فعالیتی نداشتم . نرم افزاری به شدت ضعیفم ، و بدلیل فاصله ای که مدتی گرفتم خیلی از مباحث و فرمولا و من الحیث المجموع کلا باعث شده صفر صفر باشم و اعتماد به نفس ورود به بازار کار ازم گرفته بشه . حتی چندین جا هم برای مصاحبه رفتم ولی متاسفانه اکثرا بدلیل سابقه کم و .. قبول نمیکنن یا میگن باید رایگان بیای وایسی که برام مقدور نیست . خواستم خواهش کنم اگر امکانش هست بنده رو راهنمایی کنید چه کاری انجام بدم و با این شرایط از کجا شروع کنم تا خودمو برسونم و کم کاری و خلاء که هست رو جبران کنم.
عکس کاربر
1پاسخ
تفاوت دفتر مهندسی و شرکت مهندسی
با سلام تفاوت دفتر مهندسی و شرکت مهندسی در امور اجرایی و حقوقی ،بخصوص در بحث اجرا در چیست؟ و آیا ممکن است دفتر را زیرمجموعه‌ی شرکت به حساب اورد یا خیر
عکس کاربر
1پاسخ
صلاحیت مهندس محاسب
سلام و احترام من کاردانی پیوسته رشته ساختمان دارم در حال گذراندن کارشناسی عمران اجرایی اگر کارشناسی ارشد سازه یا زلزله بخوانم صلاحیت محاسبه تعلق خواهد گرفت؟
ورود به بخش پرسش و پاسخ
  • برای ارسال دیدگاه وارد شوید یا ثبت نام کنید .