ضعف سیستم آموزش عالی در به‎روز‎رسانی سرفصل‏های آموزشی مهندسان

8 اسفند 1397 - 12:32
ضعف سیستم آموزش عالی در به‎روز‎رسانی سرفصل‏های آموزشی مهندسان

رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان چهار محال و بختیاری با تاکید بر اینکه باید مهندسان عضو سازمان را به مهندسان حرفه ای تبدیل کنیم، گفت: تحقق این هدف نیازمند زمان و صرف هزینه است.
با توجه به سرعت پیشرفت علوم مهندسی، تداوم آموزش، مهندسان را به روز نگه می دارد و ما می توانیم به این ترتیب سرمایه های مردم را به ثروت تبدیل کنیم؛ به این معنا که سرمایه های مردم را حفظ کنیم.
محدویت های ارتقای سطح تخصص مهندسان
وی با اشاره به اهداف این سازمان در دوره هشتم، تاکید کرد: بر این اساس ما با این دید وارد هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی استان شده ایم که مهندسان را در این زمینه ارتقا دهیم و یک تحول اساسی ایجاد کنیم؛ اما با محدودیت های زیادی در این زمینه مواجه شده ایم.
کمالی با اشاره به این محدودیت ها گفت: بخشی از این محدودیت ها به عدم استقبال خود مهندسان برمی گردد و بخشی دیگر نیز مربوط به سرفصل های آموزشی است که رغبت ایجاد نمی کند و این سرفصل ها به روز نیستند که مهندسان ما برای فراگیری آنها ترغیب شوند و این تناقض و دوگانگی وجود دارد.
کمالی در ادامه تصریح کرد: از طرفی، به دلیل ضعف سیستم آموزش عالی در به روز رسانی سرفصل های آموزشی، مخصوصا در بخش مرتبط با سازمان نظام مهندسی ساختمان، متاسفانه مهندسان ما در حوزه دانشگاه ها به قدری حرفه ای نیستند که بتوانند در حوزه کار حرفه ای خود از آموزش ها بی نیاز باشند.
عضو هیئت علمی دانشگاه، این چالش را مرتبط با وزارت علوم دانست و اظهار داشت: درنتیجه وظیفه ما در این بخش بسیار سنگین است که مهندسان را به مهندسان حرفه ای تبدیل کنیم و این امر نیازمند زمان و صرف هزینه است.
این مسئول با بیان اینکه در این بخش در قانون ضعف وجود دارد، اظهار داشت: متاسفانه دست هیئت مدیره ها چندان در این زمینه باز نیست.
ساختمان سازی در تصرف بساز و بفروش ها است
رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان چهار محال و بختیاری همچنین با اشاره به چالش های اجرای مقررات ملی ساختمان بیان کرد: مشکل عمده بخش ساخت و ساز این است که ساختمان سازی در دست عوامل متخصص آن نیست و بیشتر در تصرف بساز و بفروش ها است. به همین دلیل معمولا این افراد سعی می کنند که مقررات ملی ساختمان را دور بزنند.
شایان ذکر است، برای ششمین دوره پیاپی، انتخابات چهره سال 97 راه و ساختمان کشور برای گزینش مدیران و پروژه‎های برتر، در شش گروه مدیران وزارت راه و شهرسازی، شهرداران، شهرداران مناطق 22 گانه تهران، شرکت عمران شهرهای جدید، ادارات کل راهداری و حمل و نقل جاده ای و سازمان‌های نظام‌مهندسی ساختمان برگزار می‎شود.

منبع

سوالات مرتبط
عکس کاربر
1پاسخ
قرارداد با مهندسی معمار
سلام خسته نباشید. مهندس معمار ساختمان من برج ۱۰ خروج خودشو از پرونده ما زده. ولی الان میگه باید برای امسال بازم باهام قرارداد بنویسی و پولمو بدی. میگه چون هنوزم مسعولیت ساختمان شما با منه.میگم شما خروج از ظرفیت کردید چه مسئولیتی دارید.میگه برو از نظام مهندسی بپرس بهت میگن باید قرارداد ببندیم. چکار کنیم باز باهاش قرارداد امضا کنم؟
عکس کاربر
0پاسخ
دستمزد مهندس ناظر ساختمان چطور حساب میشه ؟
سلام . کسی میتونه دستمزد مهندس ناظر از سال ۹۰ تا ۱۴۰۰ که برای یک ساختمان ۷۵۰ متری ۵ طبقه در شهر تهران حساب کنه ؟ ما چقدر به ناظر پرداخت کنیم ؟ ( کار یه ساختمون از ۹۰ تا ۱۴۰۰ به خاطر مشکل مالی طول کشید ) کار ساخت سال ۹۰ شروع کردیم و بیش تر کارها انجام شد به جز نازک کاری ،؛ولی به دلیل مشکل مالی متوقف شد تا ۹۷ سال ۹۷ که شروع به کار کردیم مهندس برای تایید مدارک پول این چند سال توقف کار به خاطر گرو بودن مدرک گرفت و ما مبلغی پرداخت کردیم و توافق شد تا ۹۹ کار تموم بشه ولی تاییدیه اسانسور الان که ۱۴۰۰گرفتیم مهندس میگه دوباره باید پول یک سال نظارت از ۹۹ تا الان پرداخت کنید که میشه ۱۸ میلیون در صورتی که تو سایت دیدم باید ما به اتفاوت پرداخت بشه کسی میتونه دستمزد ناظر از سال ۹۰ تا ۱۴۰۰ حساب کنه چقدر میشه ؟ خواهشا کمک کنید مشکل مالی به اندازه کافی داریم
عکس کاربر
0پاسخ
حقوق مهندسی: مشکلات پیش آمده در کارگاه
با عرض سلام احترام به اعضای سایت سوالاتی داشتم سپاسگذار خواهم شد راهنمای بفرمائید. در پروژه ای مشغول به کار شدیم و حالا کارفرما از دادن حق حقوقمان امتناء می ورزد ۱_ اینجانب پس از عقد قرارداد و اجرای کار چون برای بار اول بود سازه های سوپر پنلی اجرا میکردم متوجه ضرر و زیان در کار شدام حالا چگونه و در چه ارگانی میتوانم ادعای ضرر و زیان و خیال قبل از قانون مدنی را داشته باشم . ۲_نامه های جهت بیکاری نفرات کارگر به دلیل نبود مصالح به کارفرما ارسال کردیم و توسط واحد های فنی و اجرای کارگاه نیز تائید شده که به دلیل نبود مصالح و جبهه کاری نفرات کارگری بیکار هستند الان کارفرما از دادن این بیکاریها که در طی پنج ماه رقم قابل ملاحظه ای برایم هست امتناء می کند چگونه باید این بیکاری را و از کدام نهاد ارگان یا اداره بگیرم تا به کارفرما فشار آوردن. ۳_یکی از همکارانم که با دعوت کارفرما به پروژه آمدند به دلیل عدم توافق قیمت قرارداد ندارند و حالا پس از اجرا آنها نیز بر سر مسائل مالی مشکلاتی دارند چگونه و چه عدله ای بین اینها باید حاکم باشد و از کدام ارگان و نهاد ۴_ حال که متوجه ضرر د زیان شدام آیا برای اینکه نمی خوام ادامه کار دهم باید بصورت مکتوب به کارفرما اعلام کنم که دیگر قادر به همکاری نیستم آیا بعد از انصراف از کار می توانم ادعای ضرر و زیان نمایم
ورود به بخش پرسش و پاسخ
  • برای ارسال دیدگاه وارد شوید یا ثبت نام کنید .
  • در دانشنامه 808 بیشتر بخوانید ...