مقاوم سازی پل در تقاطع بزرگراه شهید سلیمانی و حقانی

9 تير 1399 - 15:08
مقاوم سازی پل در تقاطع بزرگراه شهید سلیمانی و حقانی

پیشرفت عملیات مقاوم سازی و بهسازی لرزه‌ای پل تقاطع بزرگراه شهید سلیمانی با بزرگراه شهید حقانی به ۴۵ درصد رسید.

 
به نقل از پایگاه خبری معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، جانشین احسان رزقیان مقدم مجری طرح‌های نگهداشت و مقاوم سازی پل و ابنیه سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، گفت: تاکنون اقدامات مختلفی از قبیل تقویت فونداسیون ها، ستون‌ها و سرستون‌ها با هدف بهبود عملکرد لرزه‌ای سازه انجام شده است.
وی افزود: پل تقاطع بزرگراه شهید سلیمانی با بزرگراه شهید حقانی مستهلک شده است، ستون‌ها مقاومت کافی ندارد و مقاومت خمشی و برشی فونداسیون‌ها و عرشه در برابر نیروی زلزله ضعیف است.
پل تقاطع بزرگراه شهید سلیمانی با بزرگراه شهید حقانی با طول عمر بیشتر از ۲۰ سال شامل دو پل رفت و برگشت به طول ۶۳ متر و عرض ۱۹ متر بوده و در چهار دهانه احداث شده است. این پل سواره رو بتنی در مرز مناطق ۳ و ۷ شهرداری تهران قرار دارد.
سوالات مرتبط
عکس کاربر
3پاسخ
تعيين پارامترهای میراگر ویسکوز برای اعمال در نرم افزار
با سلام . من روی موضوع بررسی سطح عملکرد قاب های بتن مسلح مجهز به میراگر ویسکوز کار میکنم . و چون نمیخوام زیاد وارد مسایل ریاضی و معادلات طراحی میراگر ها بشم . میخوام از طریق ازمون خطا یک میراگر معرفی کنم و سپس نیرو های محوری ماکزیمم میراگر را برداشت کنم و سپس از یک کاتالوک اماده از میراگر های موجود میراگ متناسب با سازه را انتخاب کنم . اما در برداشت و بدست اوردن و محاسبه پارامتر های میراگر که باید به نرم افزار سپ 2000 معرفی کنم مشکل دارم از جمله توان میراگر (a) و سختی میراگر و ضریب میرایی میراگر . اگر ممکن هست خواهش میکنم به من کمک کنید . حتی اگر کاتالوگ مناسب در این مورد در دسترس دارید یا اینکه منبع خاصی سراغ دارید معرفی کنید.
ورود به بخش پرسش و پاسخ
  • برای ارسال دیدگاه وارد شوید یا ثبت نام کنید .
  • در دانشنامه 808 بیشتر بخوانید ...

    تقویم آموزشی

    موسسه 808 نماینده موسسات جهانی در ایران

    پکیج استثنایی 808