۳۰ درصد مدارس کشور نیازمند مقاوم سازی است

31 فروردين 1399 - 17:35
۳۰ درصد مدارس کشور نیازمند مقاوم سازی است

در سه استانی که فروردین ماه سال ۹۸ در آنها سیل به وقوع پیوست تلاش شد که در مهر ماه سال ۹۸ هیچ دانش آموزی بدون کلاس درس نماند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ادامه داد: در استان لرستان ۳۷۲ مدرسه با بیش از ۲ هزار کلاس درس آسیب دیدند و بخش قابل توجهی نیازمند تعمیرات اساسی و جزئی بود و تعداد مدارس نیاز به بازسازی مجدد داشت که برای بازسازی و ساخت این مدارس ۴۷ میلیارد تومان از محل اعتبار ملی، ۲ میلیارد از محل اعتبار استانی و ۹۷ میلیارد تومان از محل اعتبارات خیرین برای استان لرستان در نظر گرفته شد.

رخشانی مهر بیان کرد: در استان گلستان نیز تعدادی از مدارس نیازمند بازسازی و تخریب بود که در حال حاضر ساخت برخی از این مدارس در دست اجرا است.

وی افزود: سیل به ۳۲۶ مدرسه با ۲ هزار کلاس درس در استان گلستان خسارت وارد کرد که ۲۵ میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی، دو میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی و ۳۵ میلیارد تومان از محل اعتبارات خیرین در استان  گلستان جذب شد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بیان کرد: در استان خوزستان ۱۱۴ مدرسه با ۴۵۸ کلاس درس در سیل سال ۹۸ آسیب دیده که برای تعمیر و بازسازی این مدارس از محل اعتبارات ملی ۱۷ میلیارد تومان، از محل اعتبارات استانی  ۲.۵ تومان، ۲۸ میلیارد تومان نیز از محل اعتبارات خیرین و ۵۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات وزارت نفت تامین شد و استان خوزستان نیز توانست مشکلات خود را برطرف کند.

رخشانی مهر خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم در سال 99 در قالب تحول حوزه های مشارکت های مردمی خیرین تعداد زیادی از مردم را درگیر موضوع مدرسه سازی کنیم و کمک های خرد در امر مدرسه سازی وارد شوند و در این راستا فرهنگ سازی را در دستور کار قرار دادیم.

وی افزود: برنامه تحولی نیز در سازمان نوسازی مدارس در نظر گرفته شده که باید شاخصه های مکان یابی را استخراج کنیم و اطلاعات فضای موجود را در این سامانه بارگذاری کنیم تا ببینم در چه مکان هایی نیاز به مدارس داریم و شاخصه های مکان یابی و کتابچه آن را به زودی رونمایی خواهیم کرد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور متذکر شد: به طور میانگین حدود ۳۰ درصد مدارس کشور نیاز به مقاوم سازی و تخریب دارد که ۱۲ درصد از این میزان نیازمند تخریب و بازسازی  و ۱۸ درصد نیازمند بازسازی هستند.

رخشانی مهر بیان کرد: از شروع به کار مجمع خیرین در کشور که تقریباً ۲۰ سال از آن می گذرد ۳۰ درصد مدارس کشور توسط خیرین ساخته شدند یا با دولت مشارکت کردند و این مدارس جزو مدارس خیرساز در نظر گرفته شده است.

وی متذکر شد: خیرین در سال ۹۸ یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تقبل کردند که بیش از ۵۰ درصد این اعتبار تاکنون محقق شده است و اعتبار حمایت خیرین ۴۳ میلیارد تومان بوده که ۹۰ درصد آن تاکنون در اختیار همکاران ما قرار گرفته است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور متذکر شد: حدود ۳۰ هزار خیر در موضوع مدرسه سازی در کشور به سازمان نوسازی مدارس کمک می کنند.

رخشانی مهر افزود: ۱۰۰ میلیارد تومان برای تجهیز هنرستان ها از ابتدای سال ۹۸ تامین شد و در سال ۹۹ نیز ۴۰۰ میلیارد تومان زیر اعتبارات آموزش و پرورش تخصیص شده است.

وی افزود: برخی مدارس به شکل ۱۰۰ درصدی و برخی به صورت مشارکتی با دولت توسط خیرین ساخته می شود و تقریباً ۳۰ درصد مدارس کشور خیر ساز بوده است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور متذکر شد: حوزه استانداردسازی سیستم سرمایشی و گرمایشی چند سالی است که در دستور کار قرار دارد و با توجه به اقلیم های مختلف کشور دنبال می شود.

رخشانی مهر افزود: ردیفی در بودجه داریم از محل افزایش عوارض گاز ۲۰ درصد آن را برای استانداردسازی سیستم سرمایشی و گرمایشی اختصاص داده می شود و از این محل تقریباً  چهار درصد کلاس های درسی در کشور با بخاری نفتی گرم می شوند.

وی افزود: سیستم گرمایشی ۱۰۰ هزار کلاس درس از سوی وزارت نفت تأمین می شود و در خصوص سیستم سرمایشی نیز اخیراً بین استان های مختلف اعتباراتی را توزیع کردیم و عمده این اعتبارات در مناطق گرمسیر توزیع شده است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بیان کرد: هوشمندسازی مدارس برعهده سازمان نوسازی نیست و در بین دو وزارتخانه آموزش و پرورش و مخابرات تفاهم نامه ای در این زمینه مبادله شده است و سازمان نوسازی در هوشمندسازی مدارس نقشی ندارد ولی برای تجهیزات الکترونیکی مورد نیاز در قالب کمک آموزشی سازمان نوسازی مدارس اقدام می کند.

منبع

سوالات مرتبط
عکس کاربر
0پاسخ
نحوه اختصاص مفصل فایبر به دیوارهای برشی چگونه است؟
در تعریف مفصل فایبر به دیوارهای برشی بایستی دو مفصل تعریف شود، یکی برای مقطع بتنی و یکی برای میلگردها. مشخصات مفصل میلگردها بایستی به چه صورت باشد؟ در صورت انتخاب گزینه specified rebar layout تنظیمات باید چطور تعریف شود؟
عکس کاربر
3پاسخ
تعيين پارامترهای میراگر ویسکوز برای اعمال در نرم افزار
با سلام . من روی موضوع بررسی سطح عملکرد قاب های بتن مسلح مجهز به میراگر ویسکوز کار میکنم . و چون نمیخوام زیاد وارد مسایل ریاضی و معادلات طراحی میراگر ها بشم . میخوام از طریق ازمون خطا یک میراگر معرفی کنم و سپس نیرو های محوری ماکزیمم میراگر را برداشت کنم و سپس از یک کاتالوک اماده از میراگر های موجود میراگ متناسب با سازه را انتخاب کنم . اما در برداشت و بدست اوردن و محاسبه پارامتر های میراگر که باید به نرم افزار سپ 2000 معرفی کنم مشکل دارم از جمله توان میراگر (a) و سختی میراگر و ضریب میرایی میراگر . اگر ممکن هست خواهش میکنم به من کمک کنید . حتی اگر کاتالوگ مناسب در این مورد در دسترس دارید یا اینکه منبع خاصی سراغ دارید معرفی کنید.
ورود به بخش پرسش و پاسخ
  • برای ارسال دیدگاه وارد شوید یا ثبت نام کنید .