مقاله تحلیلی: چگونه تغییرات درون سازمانی را مدیریت کنیم؟

مقاله تحلیلی: چگونه تغییرات درون سازمانی را مدیریت کنیم؟

موفقیت‌آمیزترین روش برای مدیریت تغییر ضمن اطمینان از اینکه کارمندان در مسیر موردنظر قرار داشته باشند، چیست؟ آیا روشی وجود دارد که مدیر بتواند به‌واسطه آن تغییرات را مدیریت کند؟

اینها برخی از سؤالاتی است که مدیر باید در زمان پیاده‌سازی تغییرات در سازمان، به آن‌ها فکر کند. این تغییرات می‌تواند در حد به‌کارگیری طرح یا فرآیند جدیدی کوچک و یا به‌اندازه تغییر رهبر یا مدیریت کل یک شرکت بزرگ باشد.

 مدیریت تغییر یک روش سیستماتیک است و برای دستیابی به یک نتیجه موفقیت‌آمیز و پایدار باید از فرآیند مشخصی پیروی کرد. بسته به میزان کاهش ریسک و میزان دستیابی به اهداف، میزان موفقیت مورد سنجش قرار می‌گیرد.

برنامه‌ریزی مناسب

برای اعمال تغییرات به‌منظور کسب موفقیت، نکته کلیدی این است که مدیر قبل از مطلع کردن کارمندان یا دیگر اعضای سازمان، درباره تغییرات پیشرو فکر کند. نکته مهم تجزیه تحلیل و تنظیم برنامه‌ها با توجه به موانع احتمالی پیشرو، ریسک‌های موجود و اهدافی است که در پی دستیابی به آن‌ها هستیم.

 بخش دیگری از مدیریت موفق تغییر، کنترل مؤلفه‌های اجتماعی و سیاسی یک شرکت است که باید دقیقاً به‌اندازه بخش تاکتیکی آن مدیریت شود. درگیر کردن کارمندان در امور مربوط به اعمال تغییر و اطمینان از اینکه سازمان برای تغییر آماده شده است، مربوط به بخش‌های اجتماعی و سیاسی است که یک مدیر باید در نظر بگیرد.

مدیریت مقتدرانه

مدیریت مقتدرانه، بخشی حیاتی از مدیریت موفقیت تغییر است. یک رهبر کارآمد ویژگی‌های زیادی دارد اما مهارت شنیدن، تفکر منتقدانه، انطباق با شرایط، نظارت بر مسائل و توانایی مدیریت کارمندان به‌منظور حل مشکل از ویژگی‌های کلیدی یک رهبر خوب است.

یک رهبر مقتدر سازمان را به‌گونه‌ای تشکیل می‌دهد که برای مشکلات راه‌حلی وجود داشته باشد. این شرایط باعث می‌شود کارمندان مسائل را پیگیری و نظر خود را بیان کنند. این سازمان به اعضا انگیزه می‌دهد تا مشکلات را پشت سر بگذارند.

۴ نکته به‌منظور مدیریت موفقیت‌آمیز تغییر

  1. نسبت به فرآیند تغییر شفاف عمل کنید. بر روی تمامی المان‌ها و نه فقط روی قسمت‌های تاکتیکی تمرکز نکنید.
  2. با استفاده از موفقیت‌های کوچک انرژی مثبت و هیجان را در تیم القا کنید تا حرکت به سمت هدف ممکن شود.
  3. مطمئن شوید که اعضای تیم اهداف را درک و احساس مسئولیت می‌کنند.
  4. آگاه باشید که چه موقع باید کاری را متوقف کرده و از انجام آن صرف‌نظر کنید. بااین‌حال آن را فرصتی برای آموختن ببینید و از این آموخته‌ها برای موقعیت‌های بعدی استفاده کنید.

تغییر نباید تنها در رده‌های بالای یک سازمان اتفاق بیفتد بلکه باید در سطح همه اعضای سازمان بسط داده شود. با برنامه‌ریزی مناسب و مدیریت مقتدرانه می‌توان تغییرات را با موفقیت اعمال کرد.

منبع

نوشته شده توسط تیم مترجمین موسسه 808

اگر دوست دارید به تیم مترجمین 808 بپیوندید، با ما تماس بگیرید.

دریافت فایل PDF مقاله برای اعضای VIP رایگان است. سایر کاربران با پرداخت ۵۰۰ تومان می توانند اقدام به دریافت این فایل کنند.

PDF

برای مشاهده کامل این محتوا می بایست مبلغ مورد نیاز را از اعتبار خود پرداخت کنید

برای کاربران ویژه رایگان است

نوع فایل دریافتی :
PDF
اعتبار مورد نیاز : 500 تومان
دریافت فایل PDF و حمایت از ترجمه کنندگان500 تومان
پرداخت 500 تومان و مشاهده محتوا
درباره نویسنده
عکس‌های ali barzgar

علی برزگر

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد گرایش زلزله دانشگاه صنعتی امیرکبیر.
سوالات مرتبط
عکس کاربر
7پاسخ
تفاوت دفتر مهندسی و شرکت مهندسی
با سلام تفاوت دفتر مهندسی و شرکت مهندسی در امور اجرایی و حقوقی ،بخصوص در بحث اجرا در چیست؟ و آیا ممکن است دفتر را زیرمجموعه‌ی شرکت به حساب اورد یا خیر
عکس کاربر
1پاسخ
معماری -احتیاج به همکاری دریک پروژه تحقیقاتی
کسی در خصوص نحو فضا یا نرم افزارش اشنای دارد احتیاج به همکاری دریک پروژه تحقیقاتی داریم
ورود به بخش پرسش و پاسخ
  • برای ارسال دیدگاه وارد شوید یا ثبت نام کنید .
  • در دانشنامه 808 بیشتر بخوانید ...

    تقویم آموزشی

    موسسه 808 نماینده موسسات جهانی در ایران

    پکیج استثنایی 808