دیوار باربر

دیوار باربر

دیوار باربر

دیوار یک المان سازه ای است که در ساخت و ساز ساختمان‌ها برای مشخص کردن محیط پیرامون یک اتاق یا ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد و انواع دیوارها از نظر عملکرد به دو بخش دیوارهای باربر و دیوارهای غیرباربر تقسیم‌بندی می‌شوند.

دیوارهای باربر علاوه بر تحمل وزن خود، وزن سقف‌ها و طبقات بالا را نیز تحمل کرده و به فونداسیون منتقل می کنند که این دیوارها می توانند دیوار خارجی و یا داخلی باشند.

این سیستم برای انواع ساختمان‌ها مانند آپارتمان‌ها و هتل‌ها که در آنها تقسیمات مکرر فضا لازم است مورد استفاده قرار می‌گیرد، روش دیوار باربر برای انواع طرح و شکل ساختمان‌ها مناسب است و نقشه‌های افقی این طرح‌ها از شکل‌های مستطیلی ساده تا شکل‌های دایره‌ای و مثلثی متغیر هستند.

سیستم دیوارهای باربر سوپر پانل شامل المان‌های پیش‌ساخته به عرض ۲٫۱ متر و با طول ها و ضخامت‌های مختلف است، طول این اعضا با توجه به ارتفاع طبقه سازه مورد نظر، تعیین می‌شود و این اعضا در راستای طولی در محل نصب و اجرا می‌شوند.

این اعضا تشکیل شده‌اند از دو لایه پانل پلی استایرن که توسط یک سری آرماتورهای مسلح‌کننده و مفتول های خاص، در فاصله مشخصی از هم (ضخامت دیوار) قرار می‌گیرند.

میلگردهای قائم دیوار از قطر ۸ تا ۱۲ میلیمتر در کارخانه به همراه بولت‌های نگهدارنده در دیوار قرار گرفته است. دیوار مطابق پلان طراحی در جای خود نصب می‌شود سپس با اجرای میلگردهای افقی، بتن‌ریزی می‌شوند.

دیوارها تحمل فشار بتن‌ریزی را دارند و احتیاجی به نصب پشت‌بندهای معمول قالب بندی ندارند، ارتفاع دیوارها به اندازه ارتفاع طبقه قابل سفارش است. میلگردهای تقویتی در صورت نیاز، بر اساس محاسبات دقیق سازه به میلگردهای موجود اضافه می‌شوند.

فاصله بین دو پانل با تغییر طول بلت ها از ۱۰ تا ۳۳ سانتی‌متر قابل افزایش است که داخل آن بتن‌ریزی می‌شود. لایه پلی استایرن بعد از بتن‌ریزی به عنوان عایق در رویه دیوار باقی می‌ماند.

منبع: iscanews

در حال حاضر هیچ محتوایی با این واژه طبقه‌بندی نشده است.

اشتراک در RSS - دیوار باربر
بالای صفحه