خبر تحلیلی: راهنمای بارگذاری و طراحی سازه ای میله پرچم+ فایل اکسل کنترل طراحی

26 مهر 1392 - 20:57

پرچم هر کشور در واقع نماد تمامیت ارضی و اقتدار آن کشور می باشد، بنابراین شایسته است این نماد در خور نام و اعتبار آن کشور تهیه شده و به معرض دید گذاشته شود. بهتر است پرچم های ویژه در مناطق مرزی و مورد مناقشه قرار داده شود، تا بدینوسیله چشم طمع بیگانگان از کشور دور شود به خصوص زمانی که پرچم با ابعاد بزرگ و بر روی ارتفاع بزرگی نمایش داده شود. اما الان شاید با خودتان گفته باشید چه چیز یک پرچم ارتباط به خبری تحیلی آموزشی آنهم مرتبط با رشته عمران دارد؟! برای آنکه بشود پرچم های با ابعاد بیشتری علم کرد نیاز به طراحی دقیق میله پرچم های با ارتفاع زیاد است. میله پرچم به عنوان عنصری سازه ای میبایست ظبق استاندارد ANSI در برابر بار مرده خود و بار باد به طور دقیق طراحی گردد و کنترل های لازم روی آن انجام شود تا برابر بار های وارده مورد واژگونی قرار نگیرد. اگر جزو مهندسان محاسبی باشید که به این اعتقاد دارند که همه نوع سازه ای میبایست حداقل یکبار از زیر دست طراحی و محاسبات آنها گذر کرده باشد بنابراین شما را به خواندن این خبر تحلیلی آموزشی دعوت میکنیم:

 

در حال حاضر استفاده از مقاطع چند وجهی به ویژه جهت میل پرچم های بلند بسیار باب شده است. حتماً تا به حال دکل ها و پایه های روشنایی ساخته شده از این مقاطع را مشاهده کرده اید. شکل زیر نمونه ساخته شده از این مقاطع را نشان می دهد.

 

مزایای استفاده از مقاطع چند وجهی

  •     تولید آسان و سریع بدون نیاز به تجهیزات گرانقیمت
  •     مونتاژ سریع و آسان بدون نیاز به تجهیزات گرانقیمت
  •     تنوع در شکل و ابعاد مطابق با نیاز پروژه
  •     داشتن ظاهر مناسب و سازگار با مبلمان شهری
  •     مقاومت بالا در برابر عوامل محیطی 
  •     قابلیت مونتاژ و دمونتاژ سریع و آسان 
  •     حمل و نقل آسان 
  •     نصب و برپایی آسان بدون نیاز به تجهیزات ویژه 
  •     تضمین کیفیت به جهت عدم نیاز به عملیات اجرایی در محل 
  •     قابلیت تولید انبوه در کوتاه ترین زمان ممکن 

تولید این مقاطع بسیار ساده بوده و نیاز به تجهیزات آنچنانی ندارد. ابتدا ورق خام را به شکل مورد نظر به وسیله دستگاه خم کن فرم می دهند، سپس درزهای موجود به کمک جوش پر می شود و در نهایت سطوح اعضاء رنگ آمیزی شده یا اینکه گالوانیزه گرم می شود، که مورد دوم رواج بیشتری دارد. در صورتی که ابعاد مقطع بزرگ باشد، مقطع را از 2 و حتی 4 ورق می سازند، که در این حالت طبیعتاً تعداد درزها افزایش می یابد.

به دلیل محدودیت اجرایی و سهولت در حمل، این اعضا در چند بخش ساخته شده و در محل مونتاژ می شوند. جهت مونتاژ بخش ها دو روش وجود دارد، یکی استفاده از اتصالات فلنجی و روش دوم استفاده از خاصیت اصطکاک جداره می باشد. استفاده از روش دوم به ویژه در نمونه های کوچک تر مقبولیت بیشتری دارد، به دلیل اینکه اثر نامطلوبی در ظاهر میل پرچم ندارد. معمولاً بخش ها در طول های 6 متری تولید شده و در محل به وسیله جک هیدرولیکی و به کمک کابل و یا زنجیر مونتاژ می شوند.

 چندین روش برای جک کردن(جهت مونتاژ بخش ها) وجود دارد. بنابراین بسته به نوع طراحی، ابعاد مقاطع و تجهیزات بایستی روش مناسب اتخاذ شود. استفاده از جک های مکانیکی می تواند یک روش مناسب باشد.

 

در نسخه PDF با جزئیات بارگذاری، طراحی محاسبات فونداسیون و اجزای میله پرچم آشنا خواهید شد. نسخه کامل PDF این خبر تحلیلی آموزشی را میتوانید از طریق زیر دانلود کنید:

دانلود
 

 

 



نویسنده میهمان:

سید صادق علوی (رزومه


مطالب مرتبط:

- دسته بندی بخش اخبار تحلیلی وبسایت Civil808

» اخبار تحلیلی:حداقل هایی که مهندسان و دانشجویان مهندسی بایست از اینترنت بدانند

چند توضیح:

  • شما نیز اگر مطالب مرتبط با مهندسی عمران دارید که به صورت چالشی موضوع مربوطه را  مورد تحلیل قرار داده اید می توانید به عنوان نویسنده میهمان با ما همکاری داشته باشید. کافیست از طریق ایمیل ما مطلب خود را برایمان ارسال فرمایید تا پس از بررسی در سایت منتشر شود.
  • Civil808  تنها میتواند میزبان آندسته از اخبار و مقالات تخصصی مرتبط با مهندسی عمران باشد که رعایت کننده قانون کپی رایت بوده و تحت تالیف مستقیم انتشار دهنده محتوا باشد.
  • Civil808  تنها میزبان مطالبیست که برای اولین بار چه در سطح وب و چه در سطح فیزیکی به چاپ میرسد،
  • محتوای مندرج از اطلاعات بخش نویسندگان میهمان اخبار تحلیلی آموزشی 808 با مسئولیت مستقیم نویسندگان مربوطه میباشد.

مطالب پیشنهادی برای ادامه

مطلب پیشنهادی موجود نمی باشد.
  • برای ارسال دیدگاه وارد شوید یا ثبت نام کنید .