الزام به استفاده از موسسات رسمی حسابرسی در سازمان های نظام مهندسی

17 ارديبهشت 1399 - 15:47
الزام به استفاده از موسسات رسمی حسابرسی در سازمان های نظام مهندسی

حامد مانی فر سرپرست دفتر توسعه مهندسی ساختمان با تاکید بر اینکه وظیفه بازرسی یک امر کاملا تخصصی و حرفه ای است گفت: با تاکید معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه وشهرسازی و ابلاغ رییس شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی استفاده از خدمات موسسات حسابرسی برای تمام سازمان های نظام مهندسی ساختمان استانها الزامی است.

حامد مانی فر سرپرست دفتر توسعه مهندسی ساختمان ضمن بیان این مطلب گفت: بازرسان سازمان های نظام مهندسی استانها باید وظایف بازرسی خود را با دقت هرچه تمام تر انجام دهند و در انجام این وظیفه مهم در قبال اعضای سازمان پاسخگو هستند.

وی با اشاره به این مطلب که در آیین نامه اجرایی قانون شرح وظایف و اختیارات متعددی برای بازرس يا بازرسان پیش بینی شده است، اشاره کرد بند الف ماده ۸۲ آیین نامه اجرایی اظهارنظر درباره صحت و درستي صورت دارايي ها و صورت حساب دوره عملکرد و ترازنامه ای که هیات مدیره براي ارايه به مجمع عمومي تهيه نموده است را بر عهده بازرس قرار داده است و از آنجا که بازرسان از بین اعضای نظام مهندسی استان انتخاب می شوند و طبیعتا دارای دانش تخصصی در امور حسابداری و حسابرسی نیستند در بسیاری مواردگزارش هاي ارايه شده از سوی آنها به مجمع عمومي با ابهامات و مغايرت هايي مواجه است و روند تصمیم گیری در مجامع را با مشکل مواجه می کند. از این روی ضرورت دارد که بازرسان در انجام این وظیفه قانونی خود از خدمات موسسات حسابرسی ذیصلاح استفاده کنند. مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان گفت علی رغم اینکه به موجب بند “ث” ماده ۸۲ آیین نامه اجرایی قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان، بازرس یا بازرسان می توانند در انجام وظایف خود از نظر کارشناسان استفاده کنند ولی متاسفانه تنها در تعداد محدودی از استانها از این ظرفیت قانونی استفاده می شود. مانی فر با تاکید بر استفاده از ظرفیت های قانونی در کیفیت بخشی به خدمات مهندسی اضافه کرد: علاوه بر آیین نامه اجرایی قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان، ماده واحده مصوب ۲۱/۱۰/۱۳۷۲ و اصلاحيه ۱۷/۱۱/۱۳۷۲ مجلس شوراي اسلامي (قانون استفاده از خدمات تخصصي و حرفه اي حسابداران ذيصلاح به عنوان حسابدار رسمي) نیز استفاده از خدمات حسابرسان را تجویز نموده است.

وی در پایان خاطر نشان کرد علاوه بر ابلاغ به سازمان های نظام مهندسی استانها، طی نامه ای از تمامی ادارات کل راه و شهرسازی استانها خواسته شده است تا نسبت به پیگیری تحقق این امر مهم اهتمام و گزارش اقدامات انجام شده را تا ۲۰ اردیبهشت ۹۹ به وزارت راه شهرسازی اعلام نمایند.

منبع

سوالات مرتبط
عکس کاربر
1پاسخ
قرارداد با مهندسی معمار
سلام خسته نباشید. مهندس معمار ساختمان من برج ۱۰ خروج خودشو از پرونده ما زده. ولی الان میگه باید برای امسال بازم باهام قرارداد بنویسی و پولمو بدی. میگه چون هنوزم مسعولیت ساختمان شما با منه.میگم شما خروج از ظرفیت کردید چه مسئولیتی دارید.میگه برو از نظام مهندسی بپرس بهت میگن باید قرارداد ببندیم. چکار کنیم باز باهاش قرارداد امضا کنم؟
عکس کاربر
0پاسخ
دستمزد مهندس ناظر ساختمان چطور حساب میشه ؟
سلام . کسی میتونه دستمزد مهندس ناظر از سال ۹۰ تا ۱۴۰۰ که برای یک ساختمان ۷۵۰ متری ۵ طبقه در شهر تهران حساب کنه ؟ ما چقدر به ناظر پرداخت کنیم ؟ ( کار یه ساختمون از ۹۰ تا ۱۴۰۰ به خاطر مشکل مالی طول کشید ) کار ساخت سال ۹۰ شروع کردیم و بیش تر کارها انجام شد به جز نازک کاری ،؛ولی به دلیل مشکل مالی متوقف شد تا ۹۷ سال ۹۷ که شروع به کار کردیم مهندس برای تایید مدارک پول این چند سال توقف کار به خاطر گرو بودن مدرک گرفت و ما مبلغی پرداخت کردیم و توافق شد تا ۹۹ کار تموم بشه ولی تاییدیه اسانسور الان که ۱۴۰۰گرفتیم مهندس میگه دوباره باید پول یک سال نظارت از ۹۹ تا الان پرداخت کنید که میشه ۱۸ میلیون در صورتی که تو سایت دیدم باید ما به اتفاوت پرداخت بشه کسی میتونه دستمزد ناظر از سال ۹۰ تا ۱۴۰۰ حساب کنه چقدر میشه ؟ خواهشا کمک کنید مشکل مالی به اندازه کافی داریم
عکس کاربر
0پاسخ
حقوق مهندسی: مشکلات پیش آمده در کارگاه
با عرض سلام احترام به اعضای سایت سوالاتی داشتم سپاسگذار خواهم شد راهنمای بفرمائید. در پروژه ای مشغول به کار شدیم و حالا کارفرما از دادن حق حقوقمان امتناء می ورزد ۱_ اینجانب پس از عقد قرارداد و اجرای کار چون برای بار اول بود سازه های سوپر پنلی اجرا میکردم متوجه ضرر و زیان در کار شدام حالا چگونه و در چه ارگانی میتوانم ادعای ضرر و زیان و خیال قبل از قانون مدنی را داشته باشم . ۲_نامه های جهت بیکاری نفرات کارگر به دلیل نبود مصالح به کارفرما ارسال کردیم و توسط واحد های فنی و اجرای کارگاه نیز تائید شده که به دلیل نبود مصالح و جبهه کاری نفرات کارگری بیکار هستند الان کارفرما از دادن این بیکاریها که در طی پنج ماه رقم قابل ملاحظه ای برایم هست امتناء می کند چگونه باید این بیکاری را و از کدام نهاد ارگان یا اداره بگیرم تا به کارفرما فشار آوردن. ۳_یکی از همکارانم که با دعوت کارفرما به پروژه آمدند به دلیل عدم توافق قیمت قرارداد ندارند و حالا پس از اجرا آنها نیز بر سر مسائل مالی مشکلاتی دارند چگونه و چه عدله ای بین اینها باید حاکم باشد و از کدام ارگان و نهاد ۴_ حال که متوجه ضرر د زیان شدام آیا برای اینکه نمی خوام ادامه کار دهم باید بصورت مکتوب به کارفرما اعلام کنم که دیگر قادر به همکاری نیستم آیا بعد از انصراف از کار می توانم ادعای ضرر و زیان نمایم
ورود به بخش پرسش و پاسخ
  • برای ارسال دیدگاه وارد شوید یا ثبت نام کنید .
  • در دانشنامه 808 بیشتر بخوانید ...