رادیو 808: شماره 29- ادامه تحصیل مهندسی عمران در داخل یا خارج از کشور؟

رادیو 808: شماره 29- ادامه تحصیل مهندسی عمران در داخل یا خارج از کشور؟

این مصاحبه در شهریور 91 با سید مجتبی حسینی، دانشجوی دکتری زلزله دانشگاه صنعتی شریف و امید اسماعیلی، دانشجوی دکتری زلزله دانشگاه ایرواین کالیفرنیا و با موضوع "ادامه تحصیل مهندسی عمران در داخل یا خارج از کشور؟" تهیه و تنظیم گردیده است.

 

در هفته های گذشته تعدادی از شنوندگان رادیو 808 برایمان ایمیلی ارسال داشتند که به بحث های مرتبط با دانشگاه هم اشاره شود و به همین خاطر تصمیم گرفتیم این شماره از رادیو 808 را به این موضوع اختصاص بدیم. یکی از بحث های مهم که مربوط به درون دانشگاه میشه بحث ادامه تحصیل در داخل یا خارج از کشور است طوریکه افراد مختلف نظرات و سلایق مختلفی برای انتخاب های خود در این زمینه دارند.

تو این شماره از رادیو 808 تصمیم گرفتیم نقاط مثبت و منفی این موضوع رو از زبان دو تن از دانشجویان موفق عمرانی برایتان بازگو کنیم، این دو دانشجو هر دو فارغ التحصیل مقاطع کارشناسی و ارشد از معتبر ترین دانشگاه های سراسری کشور از جمله دانشگاه تهران و دانشگاه صنعتی شریف هستند اما برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری در گرایش زلزله یکی دانشگاه ایرواین کالیفرنیا را انتخاب کرد و دیگری ترجیح داد در دانشگاه صنعتی شریف ادامه تحصیل بدهد.

تو این مصاحبه با هر یک از این دو دانشجو به صورت جداگانه یکی اینترنتی و دیگری حضوری در دفتر استدیو مصاحبه ای ضبط شد و از هر یک دلایل انتخاب تصمیم خودشان را پرسیدیم تا آنکه در نهایت به جواب این سوال برسیم که شاید در حال حاضر ذهن اکثر فارغ التحصیلان دانشگاه های معتبر در مقطع کارشناسی ارشد رو مشغول کرده که عبارتند از :

  • دوستانمون رفتند، ما هم بریم یا بمونیم؟! اصلا چه دلایلی برای رفتن وجود دارد؟
  • چه دلایلی منجر به تصمیم گیری نهایی دانشجویان دوره کارشناسی ارشد ما به خصوص در گرایش های مرتبط با مهندسی عمران برای موندن یا رفتن می شود؟
  • آیا اصلا بهترین گزینه ادامه تحصیل در دوره دکتراست یا نه حتی با مدرک کارشناسی  و ارشد  و ورود به عرصه فعالیت های اجرایی هم می توان به نحو احسن خدمت کرد؟
  • اصولا چند درصد از اونایی که برای ادامه تحصیل دانشگاه های خارج از کشور رو انتخاب کردند آدمای موفقی بودند؟
  • اینکه گفته می شود رنکینگ دانشگاه های ما نسبت به دانشگاه های خارج از کشور کمتر است تا چه اندازه درست است؟ اصلا رنکینگ میزان خوبی برای سنجش برتری دانشگاه های مختلف از لحاظ علمی محسوب میشود؟

مهمان این شماره از رادیو 808 جناب دکتر سید مجتبی حسینی و دکتر امید اسماعیلی دانشجویان سال آخر دوره دکتری با گرایش زلزله میباشند تا تجربیات آنها از نقاط مثبت و منفی ادامه تحصیل در خارج از کشور را به شما انتقال دهیم.

دانلود فایل صوتی مصاحبه 

درباره نویسنده

مجتبی اصغری سرخی

مجتبی اصغری هستم ، پژوهشگر،محقق و نویسنده حوزه صنعت ساختمان ، دیوانه ای که فکر میکند میتواند دنیا را تغییر دهد ، علاقه عجیبی به وب و IT دارم. از درون دانشگاه متوجه به علاقه همزمان تکنولوژی و مهندسی عمران در خودم شدم و سعی کردم در حرفه آینده خودم این دو علاقه مندی رو با دو توانایی دیگرم در آموزش و کارآفرینی ادغام کنم و ماحصل اون شد 808 (از مهر ماه 86) و امروز امیدوارم تونسته باشم در صنعت ساختمان کشورمون با کمک همکارانم در شبکه اجتماعی 808 تغییری ایجاد کرده باشم.
سوالات مرتبط
عکس کاربر
7پاسخ
تفاوت دفتر مهندسی و شرکت مهندسی
با سلام تفاوت دفتر مهندسی و شرکت مهندسی در امور اجرایی و حقوقی ،بخصوص در بحث اجرا در چیست؟ و آیا ممکن است دفتر را زیرمجموعه‌ی شرکت به حساب اورد یا خیر
عکس کاربر
1پاسخ
صلاحیت مهندس محاسب
سلام و احترام من کاردانی پیوسته رشته ساختمان دارم در حال گذراندن کارشناسی عمران اجرایی اگر کارشناسی ارشد سازه یا زلزله بخوانم صلاحیت محاسبه تعلق خواهد گرفت؟
عکس کاربر
1پاسخ
پکیج آموزشی صفر تا صد کارشناسان دفاتر فنی شرکتهای عمرانی
آموزش صفر تا صد کارشناسان دفاتر فنی شرکتهای عمرانی رو چطور تهیه کنم؟
ورود به بخش پرسش و پاسخ
  • برای ارسال دیدگاه وارد شوید یا ثبت نام کنید .
  • در دانشنامه 808 بیشتر بخوانید ...

    تقویم آموزشی

    موسسه 808 نماینده موسسات جهانی در ایران

    پکیج استثنایی 808