مقاله تحلیلی: 10 مهارت کاربردی که یک مهندس عمران باید بداند

مقاله تحلیلی:  10 مهارت کاربردی که یک مهندس عمران باید بداند

1- آزمایش‌های پایه تمام مصالح ساختمانی

هر مهندس عمرانی باید دانش آزمایش مصالح متفاوت ساختمانی را داشته باشد. آزمایش‌های بتن نظیر آزمایش فشار، آزمایش شکست کششی، سلامت، گیرش نهایی و ابتدایی،‌کارایی و غیره؛ آزمایش‌های قیر مانند نقطه نرم شدگی، سایش؛ آزمایش‌های خاک مانند برش مغزه (کر کاتر)، آزمایش جایگزینی ماسه، آزمون سه محوری، تراکم، تحکیم و حدود روانی و خمیری.

2-  آزمایش‌های مورد استفاده برای ارزیابی خاک

چندین آزمایش خاک قبل از شروع عملیات ساخت و ساز انجام می‌شود. نتایج این آزمایش‌های تعیین کننده نشست و پایداری است؛ بنابراین دانستن نحوه انجام این آزمایش‌ها در محل ساخت بسیار مهم است.

3- کار با دوربین توتال استیشن، تئودولیت و سایر ابزارهای نقشه‌برداری

استفاده از دوربین توتال استیشن و سایر ابزارهای مشابه، یک دانش لازم برای مهندسین عمران محسوب می‌شود. نشانه‌گذاری و اندازه‌گیری با ابزارهای نقشه‌برداری انجام می‌گیرد و بنابراین نحوه استفاده از این ابزار بسیار مهم است.

منبع

ترجمه شده توسط تیم خبری 808

اگر دوست دارید به تیم خبری 808 بپیوندید، با ما تماس بگیرید.

دریافت فایل کامل مقاله: 10_practical_things_a_civil_engineer_must_know.pdf

درباره نویسنده
عکس‌های Masoudcvle

مسعود غیاث الدین

کارشناسی ارشد زلزله ، عضو تیم مترجمین 808
سوالات مرتبط
عکس کاربر
79پاسخ
مهندسی بیکارم، چه کنم؟
سلام وقت بخیر خدمت مهندسین و اساتید گرامی بنده 30 سالم هستش ، فارغ التحصیل عمران اجرایی از دانشکده ثامن الحجج مشهد . متاسفانه بنا به شرایط و کم کاری که داشتم تابحال نتونستم بصورت حرفه ای وارد بازار کار بشم، یک مدت هم از کار فاصله گرفتم و کار دیگه ای انجام میدادم. متاسفانه سابقه ی کاری زیادی هم ندارم ، مجموعا یکسال سابقه ی کار دارم که حدود 4 ماهش مربوط به یک شرکت بتن بوده که نمونه میگرفتم فقط و 8 ماهم سرپرست کارگاه و اجرا بودم که اونم مربوط به شرکت بتن و کارهای ترمیمی بوده . بعد از اون دیگه فعالیتی نداشتم . نرم افزاری به شدت ضعیفم ، و بدلیل فاصله ای که مدتی گرفتم خیلی از مباحث و فرمولا و من الحیث المجموع کلا باعث شده صفر صفر باشم و اعتماد به نفس ورود به بازار کار ازم گرفته بشه . حتی چندین جا هم برای مصاحبه رفتم ولی متاسفانه اکثرا بدلیل سابقه کم و .. قبول نمیکنن یا میگن باید رایگان بیای وایسی که برام مقدور نیست . خواستم خواهش کنم اگر امکانش هست بنده رو راهنمایی کنید چه کاری انجام بدم و با این شرایط از کجا شروع کنم تا خودمو برسونم و کم کاری و خلاء که هست رو جبران کنم.
عکس کاربر
1پاسخ
تفاوت دفتر مهندسی و شرکت مهندسی
با سلام تفاوت دفتر مهندسی و شرکت مهندسی در امور اجرایی و حقوقی ،بخصوص در بحث اجرا در چیست؟ و آیا ممکن است دفتر را زیرمجموعه‌ی شرکت به حساب اورد یا خیر
عکس کاربر
1پاسخ
صلاحیت مهندس محاسب
سلام و احترام من کاردانی پیوسته رشته ساختمان دارم در حال گذراندن کارشناسی عمران اجرایی اگر کارشناسی ارشد سازه یا زلزله بخوانم صلاحیت محاسبه تعلق خواهد گرفت؟
ورود به بخش پرسش و پاسخ
  • برای ارسال دیدگاه وارد شوید یا ثبت نام کنید .
  • در دانشنامه 808 بیشتر بخوانید ...

    موسسه 808 نماینده موسسات جهانی در ایران

    پکیج استثنایی 808