ایبوک ۲۲۲: آموزش گام به گام پروژه بهسازی لرزه ای

ایبوک ۲۲۲: آموزش گام به گام پروژه بهسازی لرزه ای

استحکام بخشی و تقویت سازه ها یکی از قدم های اساسی برای کاهش خسارات است. به عنوان مثال برای کاهش خسارات ناشی از زلزله که بخشی جداناپذیری از حوادث طبیعی است، به برنامه ریزی های بنیادی نیاز است. تجربه ثابت کرده است که حتی زلزله های کم شدت نیز تاثیرات مخربی بر سازه های تاریخی دارد. مقاوم سازی شامل یهسازی لرزه ای ساختمان های موجود، و ایمن شدن تحت نیرو های احتمالی زلزله های آینده می باشد .رفتار لرزه ای ساختمان های موجود تحت تاثیر عدم کفایت سازه اصلی، افت مقاومت مصالح قدیمی و فرسوده شدن المان های باربر در طول مدت عمر ساختمان می باشد. نوسازی کامل این ساختمان ها اکثرا به لحاظ مسائل مالی غیر ممکن می باشد. بنابر این بهسازی ساختمان های صدمه دیده و ندیده یک نیاز مبرم است. بهسازی لرزه ای شامل تقویت سازه می باشد و مقاوم سازی و بهسازی سازه بدون تجزیه، تحلیل و محاسبات مهندسی و انجام آزمایشات متعدد امکان پذیز نمی باشد.

در این ایبوک پروژه بهسازی لرزه ای دو قاب ۴ و ۸ طبقه در نرم افزار sap انجام شده  و همچنین به کمک نرم افزارهای سایزمو سیگنال و سایزمو استراک  بر روی دو قاب تحلیل IDA  نیز انجام گردیده است.و تمامی مراحل به طور کامل و گام به گام شرح داده شده است.

مطالب مرتبط:

PDF

برای مشاهده کامل این محتوا می بایست مبلغ مورد نیاز را از اعتبار خود پرداخت کنید

نوع فایل دریافتی :
PDF
اعتبار مورد نیاز : 35,000 تومان
با 10 درصد تخفیف برای کاربران VIP: 35,000 تومان
پرداخت 35,000 تومان و مشاهده محتوا
درباره نویسنده

زهرا طحانی

دانشجو مقطع ارشد سازه
سوالات مرتبط
عکس کاربر
0پاسخ
نحوه اختصاص مفصل فایبر به دیوارهای برشی چگونه است؟
در تعریف مفصل فایبر به دیوارهای برشی بایستی دو مفصل تعریف شود، یکی برای مقطع بتنی و یکی برای میلگردها. مشخصات مفصل میلگردها بایستی به چه صورت باشد؟ در صورت انتخاب گزینه specified rebar layout تنظیمات باید چطور تعریف شود؟
عکس کاربر
0پاسخ
تحلیل و مدل ساختمان بنایی غیرمصلح سنگی در سایزمواستراکت

در سایزمواستراکت میشه ساختمان بنایی غیرمصلح سنگی را تحلیل و مدل کنیم؟

ممنون

عکس کاربر
0پاسخ
آیا می‌توان الگوریتم بهینه سازی را به سایزمواستراکت لینک کرد؟
سلام وقت شما بخیر من دانشجوی ارشد و مشغول انجام پایان‌نامه هستم و استادم نرم افزار سایزمواستراکت را پیشنهاد کردند . اکنون من نیاز دارم که بدانم آیا این نرم‌افزار قابلیت دارد که یک رابط برنامه نویسی داشته باشد که کدهای برنامه نوشته شده را در تبادل با تحلیلی که انجام میدهد قرار دهد یا خیر؟ مثلا برای نرم افزار سپ قابلیت OAPI وجود دارد و میخواهم بدانم توی نرم افزار سایزمواستراکت چطوری میشه الگوریتم بهینه سازی را در تبادل با سایزمواستراکت قرار داد؟
ورود به بخش پرسش و پاسخ
  • برای ارسال دیدگاه وارد شوید یا ثبت نام کنید .