تسلیت به آبادان: تلنگری به خودمان!

4 خرداد 1401 - 06:33
تسلیت به آبادان: تلنگری به خودمان!

"اجرای دهانه های ۱۶ متری در کنار هم و به طول ۹۰ متر بدون ستون برای اولین بار در استان خوزستان!"

این عکس از پیج اینستاگرام حسین عبدالباقی برداشت شده است.

احتمالا برای همه ما مهندسین عمران دیدن این قبیل تیترهای تبلیغاتی از اجرای دهانه های بزرگ بدون ستون در کشور تازگی ندارد! 

تابحال در 808 از مسئولیت مهندسان صنعت ساختمان زیاد حرف زدیم و هر بار با این واکنش روبرو شدیم که آخر ما قشر مهندسین چه مسئولیتی در جامعه داریم؟!

آیا وقتش نرسیده است از خودمان سوال کنیم چقدر تابحال نسبت به کاری که هم اینک به عنوان مهندس صنعت ساختمان انجام میدهیم مسئولیم؟  به عنوان یک مدرس و استاد دانشگاه چقدر آموزش درست داده ایم به عنوان یک ناظر ساختمان چقدر فارغ از اینکه حق امضای نقشه امان چقدر بوده به وظیفه خود عمل کردیم؟ به عنوان یک مهندس محاسب چقدر با وجدان انسانی خود طراحی کرده ایم  و به عنوان یک سازنده به چه چیز  دیگری جز پول اهمیت دادیم؟!

در هر صنفی هر فرد اعم از تحصیلکرده و غیره در قبال دیگر افراد جامعه خود مسئولیت دارد نمونه اش همین قبیل تبلیغات دهان پرکنیست که سال هاست سایت ها و پیج های اینستاگرامی مهندسین صنعت ساختمان را پر  کرده است. 

آیا دیگر وقت آن نرسیده دست از این پرسنال برندینگ های مسخره خودمان در فضای مجازی برداریم وبه افرادی که قرار است فردا در زیر سقف هایی که ما طراحی یا اجرا میکنیم زندگی کنند به چشم انسان هم نوع خودمان بنگریم؟

تا کی میخواهیم این مسابقه جایزه دادن های قلابی را ادامه بدهیم و کارآفرین برتر و مخترع برتر صنعت ساختمان و عضو هیئت مدیره و این القاب ساختگی خودمان را بسازیم بی آنکه قدری به دانش مهندسی خود اضافه کنیم؟

بله امروز ما هم در شبکه اجتماعی مهندسین 808 همانند همه مردم کشور از دست هم صنفی های خودمان عصبانی هستیم.

وقتش رسیده اینبار به خودمان در درون صنف خودمان تلنگری جدی بزنیم و تا دیرنشده به بازنگری آنچه تابحال کرده ایم بپردازیم!

چراکه ما مسئولیم...

مطلب مرتبط:

سوالات مرتبط
عکس کاربر
7پاسخ
تفاوت دفتر مهندسی و شرکت مهندسی
با سلام تفاوت دفتر مهندسی و شرکت مهندسی در امور اجرایی و حقوقی ،بخصوص در بحث اجرا در چیست؟ و آیا ممکن است دفتر را زیرمجموعه‌ی شرکت به حساب اورد یا خیر
عکس کاربر
1پاسخ
صلاحیت مهندس محاسب
سلام و احترام من کاردانی پیوسته رشته ساختمان دارم در حال گذراندن کارشناسی عمران اجرایی اگر کارشناسی ارشد سازه یا زلزله بخوانم صلاحیت محاسبه تعلق خواهد گرفت؟
عکس کاربر
1پاسخ
پکیج آموزشی صفر تا صد کارشناسان دفاتر فنی شرکتهای عمرانی
آموزش صفر تا صد کارشناسان دفاتر فنی شرکتهای عمرانی رو چطور تهیه کنم؟
ورود به بخش پرسش و پاسخ
  • برای ارسال دیدگاه وارد شوید یا ثبت نام کنید .
  • در دانشنامه 808 بیشتر بخوانید ...

    تقویم آموزشی

    موسسه 808 نماینده موسسات جهانی در ایران

    پکیج استثنایی 808