یادداشت 85: چه ضرورتی برای پخش زنده اینترنتی رویداد های آموزشی خود داریم؟

یادداشت 85: چه ضرورتی برای پخش زنده اینترنتی رویداد های آموزشی خود داریم؟

از زمانی که با ایده پخش زنده سمینار ها و همایش های علمی کشور روبرو شدم حدود 5 سال میگذرد ، اولین بار که سال 89 از طریق وبسایت  ASCE با این موضوع آشنا شدم  سعی کردم به همان شکل این سیستم را در کشورمان پیاده کنم، قطعا کار سختیست توجیه شیوه های نوین و کاربردی آنهم برای مراکزی که تا قبل اون شیوه ها کارشونو انجام میدادند و نیاز ضروری و فوری آنچنان به اون  کار شما نداشتند.

اولین روز هایی را به یاد می آورم که اردیبهشت 91 جهت پخش زنده کنگره بین المللی عمران دانشگاه صنعتی اصفهان به مسئول اجرایی برنامه ایمیل زدم و درخواست کردم تا این اجازه را به بنده و تیمم بدهند تا بتوانیم بدون دریافت هزینه برای پخش زنده همراه با تیمم از تهران به اصفهان رفته و طی دو روز برنامه حتی با هزینه های اسکان و اقامت  ، رفت و آمد و هزینه های سخت افزاری مربوط به اکانت سرور جهت پوشش زنده تماما از سوی خودم تمامی کارهای مربوطه را بر عهده گیرم، اما پاسخی که دریافت کردم جالب بود آنهم پرداخت هزینه ای قابل توجه برای اسپانسری برنامه که بتواند این اجازه را برای ما  فراهم کند!

طبیعیست بعد از  تکرار روبرویی با اینچنین درخواست هایی به تدریج  از شور و شوق من تو راه اندازی این امکان کاسته شود، اما اکنون که این یادداشت را  مینویسم همچنان امیدوارم که روزی این امکان را بتوانم بنیان گذاری کنم همانطور که 5 سال پیش هیچ ضرورتی برای فراگیری کلاس های آموزشی به صورت آنلاین در کسی نبود تا این نیاز رفته رفته در میان مهندسان ساخته شود امروز نیز امیدوارم تا این نیاز به تدریج در مسئولین برگزاری کنفرانس ها و رویداد های علمی مهندسی کشور ایجاد شود.

اما اول بایست این سوال مهم را از خود داشته باشیم که اگر ما مسئول برگزاری یا اجرای رویداد علمی آنهم از هر نوعش یعنی ورکشاپ نیم روزه یا سمینار یکروزه یا همایش یا کنفرانس و کنگره بودیم چه ضرورتی برای پخش زنده اینترنتی رویداد های آموزشی خود داشتیم؟

1- مطمئنا هیچ شخصی در این کره زمین نیست که از بیشتر دیده شدن آنهم در جهت مثبت نقاط قوت خود بی میل باشد . قاعدتا بیشتر دیده شدن از یک برنامه علمی که در پشت آن پر است از روز ها و شب های سخت و طاقت فرسا  و هزینه های مالی و زمانی بیشمار دلیل قانع کننده ایست برای برگزار کنندگان محترم تا رو به پوشش زنده اینترنتی رویداد های خودبرای همه علاقه مندان بیاورند. حال اینکه پیشنهاد 808 فراهم کردن بستری تا جای ممکن رایگان است تا این دیده شدن و استفاده از رویداد های علمی به حداکثر برسد.

2- وبسایت Civil808 دارای پتانسیل خوب  برای اطلاع رسانی برنامه های آموزشی شما از طریق شبکه های اجتماعیست به طوریکه انعکاس خبر پخش زنده رویداد شما در شبکه های ایمیلی ، پیامکی ، تلگرامی و اینستاگرامی 808  با نزدیک به 100 هزار مخاطب تخصصی در کنار خود وبسایت 808 با روزانه بین 4 تا 5هزار نفر بازدید ، پتانسیل قوی برای بیشتر مطلع شدن مهندسان از این برنامه و ثبت نام حضوری در این رویداد علمی به حساب می آید.

3- و از همه مهم تر شما برای اینکه رویدادتان پخش زنده اینترنتی شود نه تنها هزینه ای انجام ندادید بلکه با دید بلند خود امکان استفاده های بعدی از  فیلم برنامه های رایگان انجام شده در کنفرانس را   به طور دائمی برای باقی افراد علاقه مندان از طریق بستر آموزشی فراهم شده در وبسایت 808 ایجاد نمودید که این یعنی شعار از بین بردن محدودیت زمان و مکان برای همه با شرایطی مساوی چه آنکه استفاده کننده محترم در داخل ایران در دور دست ترین نقطه کشور باشد  و چه اصلا هر کجای دنیا باشد ، چه برنامه را زنده در همان لحظه دنبال کند و  چه اینکه بعد از 5 سال با مراجعه به فیلم این برنامه از طریق وبسایت 808 از ماحصل تلاش شبانه روزی تیم برگزار کننده این برنامه مطلع گردد.

با این توصیفات واقعا چرا ما هنوز به این موضوع بد بین هستیم که پخش زنده اینترنتی برای ما ضرورتی ندارد؟ 

اگر شما میخواهید به روز بودن خودتان و کنفرانستان را به همه ثابت کنید پس از همین الان اقدام کنید ما رایگان در خدمت شما  و اشاعه علم در کشور هستیم کافیست با ما از طریق ایمیل info@civil808.com در تماس باشید.

اصغری

مدیر موسسه آموزرشی 808

مطالب مرتبط:

یادداشت 50: 808 حامی رسانه ای همایش­ ها ،کنفرانس­ ها و کارگاه­ های آموزشی عمرانی کشور

درباره نویسنده
عکس‌های mojtaba808

مجتبی اصغری سرخی

مجتبی اصغری هستم ، پژوهشگر،محقق و نویسنده حوزه صنعت ساختمان ، دیوانه ای که فکر میکند میتواند دنیا را تغییر دهد ، علاقه عجیبی به وب و IT دارم. از درون دانشگاه متوجه به علاقه همزمان تکنولوژی و مهندسی عمران در خودم شدم و سعی کردم در حرفه آینده خودم این دو علاقه مندی رو با دو توانایی دیگرم در آموزش و کارآفرینی ادغام کنم و ماحصل اون شد 808 (از مهر ماه 86) و امروز امیدوارم تونسته باشم در صنعت ساختمان کشورمون با کمک همکارانم در شبکه اجتماعی 808 تغییری ایجاد کرده باشم.
  • برای ارسال دیدگاه وارد شوید یا ثبت نام کنید .