مقاله تحلیلی: پنج نکته برای مهندسان جوان

مقاله تحلیلی: پنج نکته برای مهندسان جوان

پس از چهل و پنج سال مدیریت و نظارت بر چندین مهندس جوان، من دریافتم که در درجه اول آن‌ ها با تلاش‌های مختلفی برای دستیابی به موفقیت در سطح حرفه‌ای رو به رو هستند. برای کمک به گروه بزرگ مهندسان جوان، من قصد دارم پنج نکته مهم را به آن ها ارائه کنم.

1-     مراقب خلأها و اختلاف‌ها باشید.

مسیرهای بار را همیشه پیگیری کنید و هر گونه اختلاف و خلائی را که پیدا می کنید رفع کنید. مسیرهای قابل اعتماد بار در همه سازه ها ضروری هستند و عدم وجود آن‌ ها یکی از دلایل شکست در سازه محسوب می شود. یک مسیر بارگذاری کامل مشخص می کند که چگونه بارهای دقیق محاسبه شده عمودی و جانبی به فونداسیون سازه منتقل می شوند. اخیراً من شاهد یک پروژه بودم که در آن چندین مسیر بارگذاری برای بارهای جانبی وجود داشت. با اینکه شکستی در سازه اتفاق نیفتاده بود اما بیش از 12 میلیون دلار برای تعمیر سازه نیاز بود تا مطابق با دستورالعمل ها باشد. به نرم افزارهای کامپیوتری برای شناسایی خلأها اکتفا نکنید؛ و این وظیفه شما به‌عنوان یک مهندس سازه است.

به طبیعت فکر کنید. همه اصول اولیه در آن وجود دارد بنابراین می‌توانید کمتر مراقب دستورالعمل­ها و معادلات باشید. بر خلاف انسان‌ها، طبیعت همیشه مسیری را انتخاب می­کند که بیشترین مقاومت را دارد. به همین دلیل است که صرف نظر از هدف طراحی، عناصر سفت‌تر همیشه بار بیشتری به نسبت عناصر انعطاف پذیرتر دریافت می‌کنند.

 

دریافت فایل مقاله:

five_tips_for_young_engineers_2.pdf

 

 

منبع :+

ترجمه شده توسط تیم خبری 808 

اگر دوست دارید به تیم خبری 808 بپیوندید، با ما تماس بگیرید.

پیوستاندازه
PDF icon node_9803-five_tips_for_young_engineers_2.pdf272.67 KB
فایل
درباره نویسنده
عکس‌های baharehbl328

بهاره بهرامی

فارغ التحصیل مهندسی مدیریت پروژه. علاقه مند به زبان انگلیسی و ترجمه به خصوص به متون تخصصی عمران و معماری. سرپرست تیم مترجمین 808 و پشتیبان محتوای سایت.
سوالات مرتبط
عکس کاربر
79پاسخ
مهندسی بیکارم، چه کنم؟
سلام وقت بخیر خدمت مهندسین و اساتید گرامی بنده 30 سالم هستش ، فارغ التحصیل عمران اجرایی از دانشکده ثامن الحجج مشهد . متاسفانه بنا به شرایط و کم کاری که داشتم تابحال نتونستم بصورت حرفه ای وارد بازار کار بشم، یک مدت هم از کار فاصله گرفتم و کار دیگه ای انجام میدادم. متاسفانه سابقه ی کاری زیادی هم ندارم ، مجموعا یکسال سابقه ی کار دارم که حدود 4 ماهش مربوط به یک شرکت بتن بوده که نمونه میگرفتم فقط و 8 ماهم سرپرست کارگاه و اجرا بودم که اونم مربوط به شرکت بتن و کارهای ترمیمی بوده . بعد از اون دیگه فعالیتی نداشتم . نرم افزاری به شدت ضعیفم ، و بدلیل فاصله ای که مدتی گرفتم خیلی از مباحث و فرمولا و من الحیث المجموع کلا باعث شده صفر صفر باشم و اعتماد به نفس ورود به بازار کار ازم گرفته بشه . حتی چندین جا هم برای مصاحبه رفتم ولی متاسفانه اکثرا بدلیل سابقه کم و .. قبول نمیکنن یا میگن باید رایگان بیای وایسی که برام مقدور نیست . خواستم خواهش کنم اگر امکانش هست بنده رو راهنمایی کنید چه کاری انجام بدم و با این شرایط از کجا شروع کنم تا خودمو برسونم و کم کاری و خلاء که هست رو جبران کنم.
عکس کاربر
1پاسخ
تفاوت دفتر مهندسی و شرکت مهندسی
با سلام تفاوت دفتر مهندسی و شرکت مهندسی در امور اجرایی و حقوقی ،بخصوص در بحث اجرا در چیست؟ و آیا ممکن است دفتر را زیرمجموعه‌ی شرکت به حساب اورد یا خیر
عکس کاربر
1پاسخ
صلاحیت مهندس محاسب
سلام و احترام من کاردانی پیوسته رشته ساختمان دارم در حال گذراندن کارشناسی عمران اجرایی اگر کارشناسی ارشد سازه یا زلزله بخوانم صلاحیت محاسبه تعلق خواهد گرفت؟
ورود به بخش پرسش و پاسخ
  • برای ارسال دیدگاه وارد شوید یا ثبت نام کنید .