مقاله تحلیلی: چرا ساختمان‌های بنایی به لحاظ سازه‌ای ساده هستند؟

مقاله تحلیلی: چرا ساختمان‌های بنایی به لحاظ سازه‌ای ساده هستند؟

ساختمان‌های آجری بنایی دارای جرم زیادی هستند و از این رو هنگام زمین لرزه نیروهای افقی بزرگی را به خود جذب می‌کنند. ترک‌های متعددی در اثر هر دو نیروی فشاری و کششی ناشی از زلزله گسترش می‌یابند. هدف اصلی از مقاوم سازی لرزه‌ای ساختمان‌های بنایی اطمینان حاصل کردن از این موضوع است که تحت اثر نیروهای زلزله بدون آسیب عمده و یا فروپاشی، باقی بمانند. انتخاب ترکیب سازه‌ای مناسب می‌تواند در رسیدن به این هدف کمک کننده باشد. پیکربندی سازه‌ای ساختمان بنایی شامل الف) یک شکل کلی و اندازه ساختمان و (ب) توزیع جرم و عناصر مقاوم در برابر بار جانبی (افقی)، در ساختمان می‌باشد. ساختمان‌های بلند و نامتقارن در طول زلزله ضعیف عمل می‌کنند. استراتژی مورد استفاده جهت مقاوم سازی ساختمان، توزیع رفتار جعبه‌ای بین همه المان‌های سازه می‌باشد، به عنوان مثال، بین سقف، دیوار و فونداسیون. اتصال ضعیف بام یا دیوارهای لاغر بی‌جهت و بی‌خود، تهدیدی برای رفتار لرزه‌ای مناسب می‌باشد. برای مثال با استفاده از یک نوار افقی دیوارها را به هم متصل کرده تا رفتار واحدی نشان دهند.

 

 

 

 

دریافت فایل کامل مقاله:

why_should_masonry_buildings_have_simple.pdf

 

 

منبع :+

ترجمه شده توسط تیم خبری 808  

اگر دوست دارید به تیم خبری 808 بپیوندید، با ما تماس بگیرید.

فایل
درباره نویسنده
عکس‌های civil007

ن

سوالات مرتبط
عکس کاربر
2پاسخ
در خصوص فایل اکسل محاسبه ی دیوارهای نسبی و خروج از مرکزیت ساختمان بنایی
سلام . با استفاده از فایل اکسل شما ، دیوارهای نسبی ساختمان بنایی را محاسبه کردم . و در آخر نوشته شده است که اثر پیچش لحاظ گردد. اما از این مرحله به بعد رو نمیدونم باید چیکار کنم و چطور اثر پیچش و لحاظ کنم . ممنون میشم راهنمایی کنید.
عکس کاربر
1پاسخ
به دست آوردن نمودار نیرو جابه جایی در آباکوس
دیواری مصالح بنایی رو به صورت میکرو مدل کردم بر طبق فیلمی که از سایت گرفتم. ولی هر کاری می کنم نمودار نیرو جابه جایی همش به صورت خطی درمیاد . در صورتی که می دونم که باید غیر خطی باش. ممنون میشم راهنماییم کنید.
عکس کاربر
0پاسخ
اصول اجرای ديوارچينی با ملات

من میخواهم یک باغچه روکار بسازم برای دیوارچینی و پوشاندن کف از چه ملاتی استفاده کنم بهتر است؟ 

ورود به بخش پرسش و پاسخ
  • برای ارسال دیدگاه وارد شوید یا ثبت نام کنید .